Spaní ve škole

Ve škole se spalo v noci z 20. 4. na 21. 4. Sraz byl před družinou v 15 hodin. Poté jsme si vybalili a šli do tělocvičny. Tam všichni hráli vybíjenou, basketbal, volejbal, florbal … Ve družině jsme si uvařili dobrou večeři. Konala se i diskotéka, večerka byla ve 24 hodin. Ráno jsme se nasnídali a potom jsme se rozešli domů. Spaní se mi moc líbilo, protože jsme hráli různé hry a byla sranda. Chtěla bych to někdy zopakovat.

Karolína Neřoldová


Spaní ve škole se mi líbilo, ve tři hodiny odpoledne se asi tak tři čtvrtě naší třídy sešlo i s paní učitelkou Vejclovou ve družině. Tam jsme si přichystali věci na spaní a šli jsme do tělocvičny. Zde jsme hráli různé hry. Když jsme se vrátili do družiny, uvařili jsme a snědli večeři a šli jsme hrát další hry, např. otázky nebo namotávání provázků s bonbóny na jazyk. Potom byla diskotéka, po které jsme šli spát. Ráno jsme se probudili, nasnídali se, uklidili a asi v deset hodin odešli domů.

Andrea Hnyková

Dne 20. 4. jsme spali ve škole. Pořádali jsme různé soutěže a měli jsme i diskotéku. Hráli jsme zajímavé hry, např. jsme napsali otázky a ostatní je museli zodpovědět. Ten, kdo jich úspěšně zvládl nejvíce, dostal cenu. Večerka byla kolem půlnoci a budíček kolem půl deváté. Spaní ve škole se mi moc líbilo, budu ráda, když něco takového zase někdy podnikneme. Třeba i s jinou třídou.:-)

Simona Hoření


Spaní ve škole
Další obrázky z této akce si můžete prohlédnout v galerii 6. třídy.

Skip to content