KOLÁČKOVÝ POZDRAV – 30.3.

Milé holky, milí kluci,

tak máme za sebou další týden, který jsem pojmenovala motýlkový. Pevně věřím, že všichni jste namalovali motýlka se svými přáníčky, a že už odpočívají ve Vašich krabicích, na které se moc těším.

Jsou to dva týdny, co pracujete doma. Někdo je spokojený více, někdo méně, někdo už se trošku nudí, někdo neví, co dělat dřív, protože má spoustu zájmů. Všem nám ale určitě chybí volnost, kdy můžeme navštěvovat příbuzné, kamarády, nebo navštívit třeba cukrárnu, která patří jistě mezi Vaše oblíbené obchody. Tak mě napadlo věnovat další týden koláčům a pečeným dobrotám. Pokud budou maminky souhlasit, upečte společně něco dobrého. Třeba bábovku, nebo placku s tvarohem, ovocem, buchty s povidly nebo s mákem, anebo třeba jen puding s piškoty. A jestli máte raději pečení něčeho slaného, pusťte se do toho, nechám to na Vaší fantazii. Určitě budu moc ráda, když mi koláček vyfotíte a pošlete na mail: krizkova.s@skolaroztoky.cz Nebo mi napište o Vašem pečení dopis. Jak se Vám to povedlo, s čím jste pomohli a kdo všechno Vaši dobrotu ochutnal. 🙂

I tento týden přidávám nové testy na Alfa. Vidím, že spousta z Vás pěkně pracuje, opakuje a nezapomíná, co jsme se naučili. Chválím :-).

Zde Ti doporučuji nové opakovací weby: http://www.rysava.websnadno.cz/

brumlik.estranky.cz

decko.ceskatelevize.cz/hry

….. trénuj, procvičuj, hraj si. :-)))

Ráda bych také opět pochválila Dádu, Honzíka, Bětušku, Vanesku, Verču, Adámka Š. a Sabinku. Dostala jsem spoustu krásných obrázků a dopisů. Jste báječní. Pokud nemáte možnost poslat obrázek na mail, nebuďte smutní, budu se těšit na Vaše obrázky v krabici.

A už tu máme 3 koláčkové balíčky na nový týden …. práci zdar. 🙂 SK

Skip to content