Úkoly na 6. týden domácího vzdělávání

Vážení rodiče,

děkuji za Vaši zpětnou vazbu, kterou jste mi poskytli prostřednictvím dotazníku pro rodiče. V každé rodině jsou jiné podmínky a každá rodina má své vlastní způsoby učení, které považuje za nejlepší. Vše záleží na Vaší dobrovolnosti, ochotě a nasazení. Dotazník byl anonymní, proto uvítám, zkontaktují-li mě osobně ti, kteří mají přání, aby bylo zadáváno víc úkolů přímo od učitelky, nebo ti, kteří by uvítali jakékoliv další vylepšení spolupráce. Velmi ráda jim vyhovím.

Pro ulehčení hektického denního programu s dětmi jsem připravila na týden pracovní listy rozšířené o čtení a psaní. Věřím, že toto procvičování osvěží žákům doposud probíranou látku, abychom mohli plynule navázat, až se znova sejdeme ve škole.

Procvičovat navíc můžete i prostřednictví programu Alf, který najdete na webových stránkách naší školy.

Ahoj námořníci,

sluníčko se na nás v posledních dnech směje neúnavně každý den a láká nás ke hrám i práci venku. Pozorujete, jak rozkvétají nové květiny a k ptačímu zpěvu se přidávají další hlasy? Vedle zábavy ale nesmíte zapomínat na procvičování čtení, psaní a počítání, a to bez odmlouvání rodičům. Ti jsou teď nejen vaše rodina, ale i učitelé. Mají další povinnost, která pro ně není jednoduchá, když vy byste zrovna dělali raději něco jiného.

Přeji vám všem, dětem i rodičům, trpělivost, vytrvalost, zdraví, optimismus a příznivý vítr do plachet.

Olga Marešová, vaše třídní učitelka

Skip to content