SPORTOVNÍ POZDRAV – 27.4.

Ahoj holčičky a kluci :-),

hned na začátku pozdravu chci poděkovat dětem, které mi poslaly vtipy. DĚKUJI. 😀

A teď už je na řadě nový týden. Protože rádi běháte, skáčete, cvičíte… zkuste v příštím týdnu strávit více času venku na čerstvém vzduchu při nějaké pohybové aktivitě. Máme totiž SPORTOVNÍ týden. Pokud se Vám podaří zapojit rodiče, sourozence… o to víc si užijete zábavy. Poproste rodiče, jestli by Vás naučili nějakou hru ze svého dětství nebo si společně připomeňte tyto zábavičky – skákání panáka nebo gumy, školku s míčem, kuličky, švihadlo, schovka, ….

Vyberte si jeden z úkolů pro tento týden:

1. Vytvořte si na dvorku nebo na zahradě dráhu s různými překážkami, podle možností tohoto prostoru ( např.: něco přeskočit, něco podlézt, něco přelézt, něco přenést, slalom, hod na cíl…) Nejlépe, když Vám dráhu schválí rodiče, aby byla bezpečná a i při jejím zdolávání buďte opatrní. Můžete si změřit čas, za jak dlouho dráhu proběhnete. Uvidíte, jestli se budete zlepšovat.

2. Zkuste si doma zacvičit s dětmi na pěkné písničky:

3. A možná máte rádi jógu. Pak tu mám pro Vás jiný pořad. 🙂

Jestli máte chuť vyzkoušet si všechno, budu moc ráda. Ale nejvíc bude rádo Vaše tělo, které se pěkně protáhne a procvičí. :-))

Tento týden bude mít pouze čtyři pracovní dny, protože 1.5. nás čeká státní svátek Svátek práce. A také nesmíme zapomenout na 30.4. – pálení čarodějnic. Budete pálit oheň, opékat buřtíky nebo dokonce vyrábět čarodějnici? Pošlete fotky nebo nakreslete obrázek, ale jen Vy kteří rádi malujete strašidelné obrázky a nebudete se u toho bát. 😀

Pokud chceš, můžeš si obrázek vybarvit jako omalovánku.

Pro tento týden nedávám nové procvičování v ALFOVI. Pokud máš chuť, zopakuj si něco z předešlých testíků, kde víš, že jsi často chyboval/a. Můžeš se vrátit i k webům které jsem uváděla v pozdravech dříve, kde najdeš další opakování ČJ i M. Jistě jsi nezvládl/a všechno. 🙂

Ať se Ti i tento týden daří, hodně štěstí. 😀

Skip to content