DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO RODIČE

Dobrý den,

ráda bych Vás seznámila s důležitými pokyny pro nadcházející období.

25.5. začíná výuka pro přihlášené žáčky. Výuka bude probíhat denně ve vyučovacích blocích od 7.30 – do 11.00. V 11.00 si děti převezme paní družinářka, která je vezme na oběd a poté převede do tzv. dohlídání, (které je družinového charakteru) zpět do školy nebo je uvolní domů, dle Vašeho vyplnění na přihlášce. Během dohlídání je možné si děti vyzvednout dříve než v 15.00, samozřejmě po předchozí domluvě.

Já zůstávám dále na distanční výuce. Bude možné spojit se se mnou přes mail: krizkova.s@skolaroztoky.cz I nadále budu zadávat týdenní práci pro žáčky, kteří zůstávají doma. S učiteli, kteří se budou u dětí střídat, budu ve stálém kontaktu a budu jim též posílat obsah pro jednotlivé vyučovací hodiny. Ve výuce budeme pokračovat dále, budeme již vyvozovat nové učivo. Začneme pracovat do třetích dílů matematiky, které mám ve škole připravené.

Rodiče žáků, kteří zůstávají doma si vyzvednou pracovní sešit M v termínu 27.5. ráno u bočního vchodu do školy v 7.15. Kde Vám jej vydá paní učitelka Lukešová. Pokud se Vám tento termín nehodí, bude možné si jej vyzvednout 27.5. ve 14.00 též u bočního vchodu u paní učitelky Ryšavé. Pokud ani tento termín nebude vhodný, domluvíme se individuálně. S každým rodičem distanční výuky se spojím a domluvím podrobnosti, pokud bude potřeba. Každopádně prosím tyto rodiče, aby mi obratem dali vědět, který termín si vybrali pro vyzvednutí 3. dílu M, a zároveň přinesou do školy všechny dosavadní vypracované úkoly dětí.

Nyní k jednotlivým dnům.

PONDĚLÍ

25.5. se děti 3.třídy sejdou v 7.30 na školní zahradě u vchodu do domečku, kde má pan školník nářadí. S rouškou, podepsaným čestným prohlášením a veškerými věcmi potřebnými k výuce anglického jazyka. Zde si je vyzvedne paní učitelka J. Vanclová, která bude mít s dětmi 4 hodiny AJ. Tedy v pondělí budou mít děti pouze blok angličtiny.

ÚTERÝ

Blok českého jazyka s paní učitelkou A. Mládkovou. Tento den si děti přinesou vše na výuku ČJ (učebnice, sešit ČJ – školní, čítanku, sešit na čtení, písanku, sešit na čtenářské dílny).

STŘEDA

Blok českého jazyka s paní učitelkou Lukešovou. Opět přinést vše na ČJ.

ČTVRTEK

Blok matematiky s panem učitelem J. Doskočilem. Přinést vše na výuku M (pracovní sešit dostanete ve škole, sešit na matematiku, pětiminutovky).

PÁTEK

Blok prvouky s panem učitelem L. Řehořkem. Přinést vše na PRV (učebnici, sešit).

Tímto způsobem bude probíhat výuka každý týden. V případě změny budete včas informováni.

Zatím děkuji a v případě nejasností, pište na mail. SK 🙂

Skip to content