1.týden: 25.5.-29.5.

25. 5. 2020

Dobrý den, vážení rodiče,

ahoj žáčci, kteří se učíte doma.

Každý týden tu naleznete zadání úkolů na dané předměty. Nebudu je sem ukládat pravidelně v neděli jako doposud, ale v závislosti na tom, jak poběží výuka ve škole. Bude potřeba sem nahlížet během týdne několikrát. Paní učitelka Vanclová bude zadávat úkoly ve druhé polovině týdne.

Úkoly vypracovávejte všechny poctivě.

Mimo jiné vám budu zasílat ZÁPISY k vytištění (případně si je budete vyzvedávat ve škole), důkladně si je přečtete a nalepíte do příslušných sešitů. Zápis je souhrn důležitých poznatků, které byste si měli pamatovat.

Dále vám budu posílat k vytištění PRACOVNÍ LISTY (nebo vy vyzvedávat). Vypracované je uchovávejte v nějakých deskách. Bude nutné 1x za týden přijít do školy s vypracovanými pracovními listy a matematikou na kontrolu.

Tento týden si přijďte pro novou Matematiku-III.díl a pár dalších věcí (vytištěné pracovní listy a zápisy vám tento týden ještě nakopíruji, ale pokud máte doma tiskárnu, tak příští týden vám je budu dávat k vytištění sem; pokud tiskárnu nemáte, po domluvě i nadále budu tisknout já). Napište mi den dopředu na mail, kdy si pro všechno přijdete. Jak jsem psala v minulém dopisu, buď v 7.15 hod. před výukou (předám venku osobně) nebo mezi 12.30-14.30 (u paní družinářky).

Přineste zrovna:

1.čtenářský deníček na kontrolu

2.knížku na čtenářské dílny půjčenou ze školy, pokud ji už máte přečtenou

3.prověrky, které jste dostali před jarními prázdninami na ukázku domů

4. hodnotící kartičky, pokud nějaké máte v žákovské knížce.

Přeji hodně zdaru.

Vaše paní učitelka Petra Lukešová

Skip to content